Συμπαραστεκόμαστε στο έργο της Πυροσβεστικής με όλες μας τις δυνάμεις

Συνάντηση με το νέο Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου κ. Μάριο Αποστολίδη, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης κ. Νίκου Μπαμπάκου, του στελέχους της Υπηρεσίας κ. Παναγιώτη Κυπριωτέλλη και του Προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης κ. Γιώργου Πλακωτάρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πρόληψη των πυρκαγιών και στην ενδυνάμωση των Ομάδων Εθελοντών που δρουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, δεδομένου ότι η νησιωτικότητα δημιουργεί ειδικές και δύσκολες συνθήκες τόσο για την πρόληψη, όσο για την αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τη χρηματοδότηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου μέσα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού.

Η Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο νέο Περιφερειακό Διοικητή της Π.Υ. καλή επιτυχία στο έργο του, στο οποίο, όπως είπε, θα είναι συμπαραστάτης, όπως άλλωστε σταθερά πράττει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου