Εκδήλωση προς τιμή της μεγάλης ευεργέτιδας Ιφιγένειας Συγγρού

Στο άλσος Συγγρού με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και την πρόεδρο των Φίλων του Δάσους Συγγρού Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, που είχαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης εκδήλωσης προς τιμή της μεγάλης ευεργέτιδας Ιφιγένειας Συγγρού. Η Ιφιγένεια Συγγρού υπήρξε σταθερός και σεμνός ευεργέτης για πολλές δεκαετίες. Στο επίκεντρο του πολυσχιδής έργου της είναι η δημιουργία του Δάσους […]

0 περισσότερα

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών

Συνάντηση σήμερα με τον Χρήστο Γιαννακάκη, πρόεδρο της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ), πρόεδρο της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας και πρόεδρο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνόκαρπων. Συζητήσαμε την ανάγκη εκπόνησης στρατηγικού σχεδίου αντιμετώπισης με ενεργητικά μέσα των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, ώστε με τη συνεργασία όλων, συντονισμένα, να προχωρήσει η υλοποίηση έργων και δράσεων […]

0 περισσότερα

Χαιρετισμός στην 6η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΔΟΕΠΕΛ

Η Διεπαγγελματική Οργάνωση Επιτραπέζιας Ελιάς πραγματοποίησε χθες την 6η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την οποία, ανταποκρινόμενη στην πρόσκλησή της,  παρακολούθησα και απηύθυνα χαιρετισμό. Η ΔΟΕΠΕΛ εκπροσωπεί έναν κλάδο της αγροτικής μας οικονομίας που κάνει την Ελλάδα περήφανη παγκοσμίως, αφού οι ελληνικές επιτραπέζιες ελιές είναι ένα μοναδικής διατροφικής αξίας προϊόν, που κατέχει σημαντικό μερίδιο στις εξαγωγές. […]

0 περισσότερα

Δήλωση της Χριστιάνας Καλογήρου

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, οι συμπολίτες μας στο Βόρειο Αιγαίο με την ψήφο τους ορίζουν την πορεία, αποφασίζουν για την προοπτική και το μέλλον του τόπου μας.

" data-title="Δήλωση της Χριστιάνας Καλογήρου" data-url="https://www.christianakalogirou.gr/%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%81%ce%bf%cf%85-12/" href="#"> περισσότερα

Κεντρική εκδήλωση συνδυασμού “Εμείς για το Αιγαίο” στη Χίο

Με την παρουσία και τη συμμετοχή της πρώην υπουργού και βουλευτή Όλγας Κεφαλογιάννη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Χανδρής η κεντρική πολιτική εκδήλωση στο νησί της Χίου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», με τη Χριστιάνα Καλογήρου.

περισσότερα

Κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» στη Χίο

Η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» στη Χίο, με τη Χριστιάνα Καλογήρου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 18:30, στο ξενοδοχείο Χανδρής.

περισσότερα

Επίσκεψη στο Βαθύ της Σάμου

Η Χριστιάνα Καλογήρου και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Π.Ε. Σάμου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», επισκέφθηκαν σήμερα τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις στο Βαθύ της Σάμου και συνομίλησαν με τους επαγγελματίες.

περισσότερα

Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Π.Ε. Σάμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο του Καρλοβάσου η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Π.Ε. Σάμου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο».

περισσότερα

Χριστιάνα Καλογήρου: «Χρηματοδοτούμε έργα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χίου»

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε προγραμματική σύμβαση για τη «Βελτίωση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Χίου».

περισσότερα

Εκδήλωση του συνδυασμού “Εμείς για το Αιγαίο” στην Καλλονή

Εκδήλωση του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» με τη Χριστιάνα Καλογήρου, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής.

περισσότερα

Εκδήλωση της Περιφέρειας για τον τουρισμό με τη συμμετοχή της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει το Σάββατο, 18 Μαΐου, στις 19:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου, εκδήλωση με θέμα: «Σάμος. Τουρισμός, Δύναμη Ανάπτυξης».

περισσότερα

Χριστιάνα Καλογήρου: «Με θεμέλιο την εμπιστοσύνη και με οδηγό το αποτέλεσμα προχωράμε»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο της Μυτιλήνης η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο», με τη Χριστιάνα Καλογήρου.

περισσότερα

Επίσκεψη σε Ερεσό, Σκάλα Ερεσού και Χύδηρα

Η Χριστιάνα Καλογήρου μαζί με τα μέλη του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο» στην Π.Ε. Λέσβου, επισκέφθηκαν σήμερα την Ερεσό και τη Σκάλα Ερεσού, όπου συνάντησαν κατοίκους με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις.

περισσότερα