Π.Ε. Ικαρίας
 • Παναγιώτης Γενούζος. Μαρμαράς. Γεννήθηκε το 1966. Απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά Ηλεκτρονικών. Ζει και εργάζεται στην Ικαρία. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος και Έπαρχος Ικαρίας.
 • Μανώλης Μαούνης. Ηλεκτρολόγος. Γεννήθηκε στην Ικαρία το 1980, ζει και εργάζεται στους Φούρνους. Είναι αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο Φούρνων. Είναι πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Φούρνων Κορσεών.
 • Σταματούλα Τσιαντή- Πορή. Συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1957 στις Ράχες Ικαρίας. Ζει και δραστηριοποιείται στον Εύδηλο. Είναι τοπικός σύμβουλος της Δ.Ε. Ευδήλου. Είναι γραμματέας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΦΥΤΕΜΑ».

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Ικαρίας.

Π.Ε. Λέσβου
 • Μάκης Αξιώτης. Συνταξιούχος χειρουργός γιατρός. Γεννήθηκε στην Γέρα το 1950. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει δύο διδακτορικούς τίτλους από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 • Φάνια Βαλάση – Σγουρέλλη. Ηθοποιός και σκηνοθέτης. Γεννήθηκε το 1981. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη. Απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τζένη Καρέζη». Είναι πρόεδρος της θεατρικής ομάδας «πασπARTου» που δραστηριοποιείται στη Λέσβο και είναι μέλος του Σωματείου Θεατρικών Ομάδων Λέσβου «Θέσις».
 • Ιωάννα Βαλλίνα. Αρχιτέκτων- μηχανικός ΕΜΠ, με MSc από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Κοινωνική και Ιστορική Ανθρωπολογία. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο.
 • Θεόδωρος Βαλσαμίδης. Γεννήθηκε το 1971 στη Χίο. Κατάγεται από τον Πολιχνίτο Λέσβου. Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πολυτεχνείου της Πάτρας. Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Λέσβου και Αντινομάρχης. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας, Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.
 • Γαβριέλα Βατή. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού. Γεννήθηκε στη Λέσβο το 1975. Σπούδασε διαφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι Γενική Γραμματέας του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και μέλος από την ίδρυσή του.
 • Μάκης Βενέτας. Τεχνολόγος ηλεκτρονικός μηχανικός, πρώην εργαζόμενος στον ΟΤΕ. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη όπου ζει, δραστηριοποιείται και είναι ενεργό μέλος στην κοινωνία με πλούσια εθελοντική δράση. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Μυτιλήνης, και Δημοτικός Σύμβουλος επί 20 χρόνια.
 • Βασιλική Βερβέρη. Επιχειρηματίας. Γεννήθηκε το 1961 στον Παλαιόκηπο όπου διατηρεί ανθοπωλείο. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλαιοκήπου και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκήπου «Οι Ρίζες μας» από το 2012. Επίσης, είναι πρόεδρος του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Παλαιοκήπου.
 • Κοραλία Γιαβρίμη. Γεννήθηκε και ζει στους Πύργους Θερμής. Είναι βοηθός φαρμακείου στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Εδώ και περισσότερα από 17 χρόνια είναι εθελοντής πυροσβέστης ως μέλος του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Λέσβου.
 • Πόπη Γόμου Πρωτογεράκη. Επιχειρηματίας. Γεννήθηκε στην Σητεία Κρήτης το 1962. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη από το 1985. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Δημόσιας Σχολής Εμπορικού
  Ναυτικού (ΑΣΔΕΝ Πειραιώς). Από το 2011 έως σήμερα είναι Περιφερειακή Σύμβουλος και από το 2014 Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας.
 • Προκόπης Γυμνάγος. Ελαιοπαραγωγός. Γεννήθηκε το 1967 στη Μυτιλήνη και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Είναι μέλος του Ανεξάρτητου Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών και Κτηνοτρόφων Λέσβου και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λέσβου.
 • Αναστασία Δαούση. Κτηνίατρος (MSC). Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Εργάζεται στην Καλλονή ως ιδιώτης κτηνίατρος από το 1991 με εξειδίκευση  στα παραγωγικά ζώα. Παράλληλα διαθέτει γραφείο παροχής Γεωτεχνικών και Οικονομοτεχνικών υπηρεσιών καθώς και Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης. Είναι μέλος του Δ.Σ του παραρτήματος Αιγαίου του Γ.Ε.Ω.Τ.Ε.Ε.
 • Μιχάλης Καραντώνης. Αλιέας. Γεννήθηκε το 1960 στους Πύργους Περάματος Λέσβου. Διετέλεσε μεταξύ άλλων Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γέρας. Είναι πρόεδρος του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Μέσης Αλιείας Νομού Λέσβου.
 • Αντώνης Κατσάνης. Συνταξιούχος της ΔΕΗ. Γεννήθηκε το 1958 στη Μυτιλήνη. Πτυχιούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Για 33 χρόνια εργάστηκε στην ΔΕΗ ΑΕ, αρχικά στην Αθήνα στον τομέα διανομής και στη συνέχεια ως Διευθυντής στον Σταθμό Παραγωγής της Λέσβου.
 • Αντώνης Κελαϊδίτης. Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού. Γεννήθηκε το 1975, ζει και δραστηριοποιείται στην Πέτρα Λέσβου. Είναι Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητα Πέτρας. Επίσης, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εμποροβιοτεχνών Πέτρας και ταμίας του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Αυτοκινήτων Λέσβου.
 • Στρατής Κλεάνθης. Υπάλληλος στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Γεννήθηκε το 1963 στον Λεπέτυμνο Λέσβου. Από το 2018 είναι πρόεδρος των εργαζομένων για δεύτερη φορά. Το 2010 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και το 2014 υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.
 • Στρατής Κυρατζής. Λογιστής. Γεννήθηκε το 1966 στο Σκαλοχώρι Λέσβου. Είναι στέλεχος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκαλοχωρίου. Τέως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου. Δημοτικός σύμβουλος Λέσβου, επικεφαλής αξιωματικής  αντιπολίτευσης.
 • Γιώργος Κωσταντιδέλλης. Αγρότης. Γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1974. Ζει και εργάζεται στον Μεσότοπο Λέσβου. Είναι ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοτόπου «ΜΕΣΟΤΟΠΟΣ». Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου.
 • Νικόλαος Μπαμπάκος. Απόστρατος Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας του Τμήματος Ανθυποπυραγών. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Από το 2001 διαμένει μόνιμα στη Μυτιλήνη.  Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρέτησε ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.
 • Μάρθα Μπεριστιανίδου. Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1984 στη Μυτιλήνη και κατάγεται από την Ερεσό. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης από το 2009.
 • Αθανασία (Νάνσυ) Παπιομύτη. Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1972, ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη, όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης από το 1999. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, με πανελλήνια διάκριση στην κωπηλασία.
 • Δημήτρης Παραδέλλης. Γεννήθηκε και ζει στη Μυτιλήνη. Πτυχιούχος Marketing και του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού. Έχει σημαντικές διακρίσεις ως αθλητής στην κολύμβηση και την υδατοσφαίριση και υπήρξε διεθνής αθλητής με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ανδρών.
 • Κυριάκος Πετρέλλης. Συνταξιούχος του ΟΤΕ. Γεννήθηκε στο Πλωμάρι το 1958. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου.
 • Αλέξανδρος Ροδίτης. Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1981 στη Μυτιλήνη. Από το 2007 μέχρι σήμερα διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο στην Καλλονή Λέσβου. Είναι Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.
 • Αγγελική Σαραντινού. Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Παράκτιων Περιοχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στην Οργάνωση και Διαχείριση Λιμένων στο Ε.Μ.Π. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1977. Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Είναι Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
 • Στρατής Ραχάνης. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε το 1955 στον Παπάδο της Γέρας. Επί σειρά ετών εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γέρας. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παπάδου.
 • Ραλλού Στεργιανού- Τόμπρα. Γεννήθηκε στη Στύψη της Λέσβου. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη. Είναι πρόεδρος τα τελευταία 16 χρόνια στη «Λέσχη Εθελοντικής Προσφοράς Γυναικών Νομού Λέσβου». Με την  ιδιότητά της αυτή είναι μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ).
 • Παναγιώτης Τσουπής. Λογιστής. Γεννήθηκε το 1966 στη Μυτιλήνη. Είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέσβου. Είναι  μέλος της Διοίκησης του Επιμελητήριου Λέσβου. Επίσης, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου.

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Λέσβου.

Π.Ε. Λήμνου
 • Κωνσταντίνος Αδαμίδης. Γεννήθηκε το 1956 στο Κοντοπούλι  της Λήμνου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών. Είναι Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Κοντοπουλίου, δήμαρχος Μούδρου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου.
 • Νικόλαος Αναγνωστόπουλος. Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης. Γεννήθηκε το 1992 στη Μύρινα της Λήμνου όπου ζει μόνιμα. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης, Marketing με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λήμνου.
 • Αθηνά Σαλβαρά- Γραγρά. Συνταξιούχος φαρμακοποιός, απόφοιτος του ΕΚΠΑ. Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και από το 1961 ζει και δραστηριοποιείται στη Λήμνο. Ίδρυσε και επόπτευσε τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Ερυθρού Σταυρού. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου και πρόσφατα επανεκλέχθηκε.
 • Μάλαμα Μπανάβου. Επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης. Γεννήθηκε το 1984 στη Δάφνη της Λήμνου. Ζει και δραστηριοποιείται στο νησί. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Ατσικής και Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα ανακύκλωσης του Δήμου Λήμνου.
 • Θεόδωρος Σαρικλής. Γεννήθηκε το 1980 στη Λήμνο και σπούδασε Τεχνολόγος Ναυπηγός Μηχανικός. Ασκεί από το 2013 τα καθήκοντα του νηογνώμονα του νησιού. Είναι  αρτοποιός και ξενοδόχος. Διατέλεσε για σχεδόν 4 χρόνια πρόεδρος του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου.

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Λήμνου.

Π.Ε. Σάμου
 • Άννη Ανδρεάδου. Είναι δασκάλα και διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Μαραθοκάμπου. Επίσης, είναι δημοτική σύμβουλος Σάμου και πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.ΟΝ.Α.Σ.
 • Νίκος Βαρούμας. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε στη Λήμνο, ζει και δραστηριοποιείται από το 1972 στη Σάμο. Διετέλεσε διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου. Είναι πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Σάμου και εκλεγμένος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος του Δήμου Σάμου.
 • Μάριος Βασιλείου. Γεννήθηκε το 1980, κατάγεται από τα Κοντακέικα Σάμου και είναι δομικός δομικών έργων. Είναι αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού του Δήμου Σάμου.
 • Δημήτρης Καζόγλου. Συνταξιούχος. Γεννήθηκε το 1949 στη Σάμο. Ζει και έχει δραστηριοποιηθεί ως επαγγελματίας στον χώρο του τουρισμού στο Κοκκάρι της Σάμου. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Σάμου.
 • Βασιλεία (Βίκυ) Κρητικού. Γεννήθηκε το 1993 στο Πυθαγόρειο της Σάμου, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και λογιστική.
 • Γιώργος Κυριαζής. Γεννήθηκε το 1960 στο Πυθαγόρειο της Σάμου και είναι επιχειρηματίας. Είναι Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εµπορίου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου.
 • Πάρης Παπαγεωργίου. Μηχανολόγος μηχανικός. Γεννήθηκε το 1973 στη Σάμο. Ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Βαθύ της Σάμου. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου. Είναι μέλος του Εθελοντικού Κλιμακίου Σάμου. Και πρόεδρος του Πολιτιστικού Μαθησιακού Συλλόγου «ΚΟΥΡΟΣ». Είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικού και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σάμου.
 • Παύλος Παυλής. Γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στο Καρλόβασι Σάμου. Είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ. Είναι μέλος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Σάμου «Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.».
 • Ανεζινιώ (Τζένη) Σταμούλη. Γεννήθηκε το 1977 στον Μαραθόκαμπο της Σάμου. Πολιτισμολόγος με εξειδίκευση στη διαχείριση πολιτισμού (Msc). Επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης. Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα του Μαραθόκαμπου του Δήμου Σάμου.
 • Φλώρα Τζεβρένη. Κατάγεται από το Καρλόβασι Σάμου. Γεννήθηκε το 1979 και είναι πολύτεκνη μητέρα 5 παιδιών. Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μεσαίου Καρλοβάσου.
 • Αγγέλα (Άντζελα) Χατζηιωάννου.  Γεννήθηκε το 1975 και κατάγεται από τους Μυτιληνιούς της Σάμου. Ζει και δραστηριοποιείται στο νησί της Σάμου.  Σπούδασε στη Γερμανία ξενοδοχειακά. Εργάζεται στον τομέα του τουρισμού.

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Σάμου.

Π.Ε. Χίου
 • Λεωνίδας Αθηνάδης. Γεννήθηκε το 1956 στη Χίο. Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα του εμπορίου τροφίμων στη Χίο. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχει εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος επί δύο τετραετίες.
 • Ευαγγελία Βατάκη. Γεννήθηκε το 1992 στη Χίο. Είναι καθηγήτρια φιλολογίας. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Συλλόγου Τριτέκνων Χίου «Παναγιά Νεαμονήτισσα».
 • Φιλόδωρος Βιτέλλας. Γεννήθηκε το 1966 στην Καλαμωτή της Χίου και είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου. Διετέλεσε συνεργάτης των βουλευτών Χίου Γιάννη Πίττα, Κώστα Μουσουρούλη. Και Γιάννη Κοσμίδη. Είναι συνεργάτης του βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη από το 2014. Συμμετέχει στην εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης Καλαμωτής Χίου: «Ομάδα Δράσης». Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής.
 • Άννα Βορριά-Βουγάδη. Γεννήθηκε το 1966 στη Χίο, Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου.
 • Γαρυφαλλιά Βρατσάνου. Εστιάτορας. Γεννήθηκε το 1956 στα Ψαρά όπου ζει και εργάζεται. Έχει διατελέσει μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Κωνσταντίνος Κανάρης».
 • Χρήστος Καραχάλιος. Χημικός, με συμπληρωματική εκπαίδευση στον τομέα διαμόρφωσης τεχνολογικής στρατηγικής και διαχείρισης τεχνολογιών στις επιχειρήσεις. Γεννήθηκε το 1969. Ζει και εργάζεται στη Χίο. Ήταν υπεύθυνος του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Χίου και πρώην Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κωστή Μουσουρούλη. Είναι αναπληρωτής γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.
 • Γιάννης Κατσός. Γεννήθηκε στη Χίο το 1993, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Είναι φοιτητής της Φαρμακευτικής. Ήταν μέλος της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χίου.
 • Μιχάλης Κοντούδης. Υπάλληλος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.  Γεννήθηκε το 1963 στη Χίο, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Επί σειρά ετών εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Χίου. Είναι Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ Χίου, Σάμου, Ικαρίας και μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου και Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Χίου.
 • Παντελής Λεγάτος. Γεννήθηκε το 1973 στη Χίο και είναι επιχειρηματίας. Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου.
 • Θεοδώρα Μαθιούδη. Γεννήθηκε το 1982 στη Χίο. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βροντάδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Προοδευτικής Εκπολιτιστικής Κοινωνικής Ένωσης Βροντάδου  (ΠΕΚΕΒ).
 • Παντελής Μπουρνιάς. Γεννήθηκε το 1973 στις ΗΠΑ και από το 2008 έχει εγκατασταθεί στη Χίο όπου δραστηριοποιείται ως πολιτικός μηχανικός και κτηματομεσίτης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου.
 • Κωνσταντίνος Νεαμονίτης. Οικονομολόγος. Υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΔΟΥ Χίου). Γεννήθηκε το 1975 στη Χίο. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
 • Γιώργος Νομικός. Χειρουργός ορθοπαιδικός, επιμελητής Α’ στο γενικό νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο». Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και από το 2008 ζει και εργάζεται στη Χίο. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Δάσκαλος. Γεννήθηκε το 1959 στο Πυργί της Χίου. Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πυργίου. Πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου (2007 –2010). Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Αιγαίου και είναι Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού.
 • Χριστίνα Σεράφη. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1969. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Εταιρίας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων. Είναι μέλος του Δ. Σ. του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου.
 • Άννα Συρρή. Γεννήθηκε στη Χίο το 1990. Σπούδασε ναυτιλιακά στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές και είναι κάτοχος M.B.A. με κατεύθυνση την ελεγκτική χρηματοοικονομική. Εργάζεται στον τομέα της Ελεγκτικής.
 • Κατίγκω Χατζηπατέρα- Δημητριάδη. Γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1959. Τον τελευταίο καιρό ζει μόνιμα στις Οινούσσες. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δραστηριότητα για την υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Χίου.