Παραλαβή ασθενοφόρου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η τελετή παραλαβής ενός ασθενοφόρου που δώρισε ο Εθελοντικός Σύλλογος Παροχής Βοήθειας «Malteser» σε συνεργασία με την Ελληνογερμανική Συνέλευση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία της Περιφερειάρχη κας Χριστιάνας Καλογήρου στο κτήριο της Περιφέρειας.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της δωρήτριας εθελοντικής οργάνωσης, και της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Χρύσανθος Αργυρίου και Κωνσταντίνος Αδαμίδης και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους «Maltesers» για τη δωρεά τους, κάνοντας λόγο για πράξη αλληλεγγύης που προσλαμβάνει αξία ιδιαίτερη και συμβολική αυτή την εποχή.

Η κα. Καλογήρου είπε ότι το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα, μεταξύ των αναγκών που δημιουργεί, ιδιαίτερη είναι η ανάγκη υποστήριξης των δομών υγείας.

«Όσο ποτέ σήμερα, έχουμε υποχρέωση με κάθε τρόπο να βρισκόμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Και στο μέτωπο αυτό οι δομές υγείας έχουν και θα έχουν την πρώτη θέση», συμπλήρωσε η Περιφερειάρχης.