Εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της Π.Ε. Σάμου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο του Καρλοβάσου η εκδήλωση παρουσίασης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Π.Ε. Σάμου του συνδυασμού «Εμείς για το Αιγαίο».

Στην ομιλία της η Χριστιάνα Καλογήρου αναφέρθηκε στην ανάγκη η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να προχωρήσει με ρεαλισμό, επίγνωση και υπευθυνότητα, χωρίς μεγάλα λόγια και μεγαλόπνοες διακηρύξεις, τονίζοντας:

«Έχουμε την πεποίθηση, έχουμε τη δύναμη, έχουμε τις δυνατότητες. Χτίζουμε τις ευκαιρίες, ώστε με τη δύναμη των ανθρώπων και την ψυχή των νησιών μας, να γίνεται η καθημερινή ζωή, για όλες και για όλους, από το μικρό μέχρι το μεγάλο, από το σημαντικό μέχρι το φαινομενικά ασήμαντο, κάθε μέρα καλύτερη».

Παρόντες  στην εκδήλωση ήταν και χαιρέτησαν ο νέος δήμαρχος Σάμου κ. Χρήστος Σεβαστάκης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Γιάννης Μάρκου.

Επίσης, παρόντες ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Τάσος Καλατζής, ο πρώην δήμαρχος Καρλοβάσου κ. Παναγιώτης Λυμπέρης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Διακοσταμάτης, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Μάνος Λογοθέτης και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Στεφανής.